Cunoscutul preot ortodox, Constantin Necula, transmite un mesaj de sustinere pentru greco-catolicii din Oradea

„Sus inima!!!” este mesajul de sustinere pe care preotul Constantin Necula il transmite credinciosilor greco-catolici din Oradea, socati dupa ce sambata noaptea, Palatul Episcopal a fost distrus intr-un incendiu catastrofal.

„Alături de romanii Greco-Catolici in rugăciune! Suntem fii aceleiași Națiuni si iubitori de Dumnezeu!! ‘, a scris parintele Necula in completarea unei stiri despre incendiu. Intr-o alta postare, preotul a distribuit fotografii cu interiorul Palatului Eposcopal, realizate inainte de incendiu.

Constantin Necula este unul dintre cei mai iubiţi preoţi ortodocşi, care se bucură de o largă apreciere în rândul tinerilor prin predicile sale pline de umor, dar şi profund învăluite de principiile creştine.

Constantin-Valer Necula a absolvit Facultatea de Teologie „Andrei Șaguna“ din Sibiu și este doctor în teologie, specializarea catehetică-omiletică și pedagogie creștină. Este autor de volume de predici, de studii și articole de omiletică și catehetică dar și de cărți pentru copii și tineret. A tradus mai multe cărți și a scris articole în publicații din țară și străinătate. A semnat zeci de studii în limba română și în limbi străine – franceză, italiană, germană – si numeroase recenzii. A susținut 150 conferințe în țară și în străinătate și a participat la o serie de emisiuni de radio și de televiziune atât la posturi naționale cât și internaționale.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri