Cunoscutul preot ortodox, Constantin Necula, transmite un mesaj de sustinere pentru greco-catolicii din Oradea

„Sus inima!!!” este mesajul de sustinere pe care preotul Constantin Necula il transmite credinciosilor greco-catolici din Oradea, socati dupa ce sambata noaptea, Palatul Episcopal a fost distrus intr-un incendiu catastrofal.

„Alături de romanii Greco-Catolici in rugăciune! Suntem fii aceleiași Națiuni si iubitori de Dumnezeu!! ‘, a scris parintele Necula in completarea unei stiri despre incendiu. Intr-o alta postare, preotul a distribuit fotografii cu interiorul Palatului Eposcopal, realizate inainte de incendiu.

Constantin Necula este unul dintre cei mai iubiţi preoţi ortodocşi, care se bucură de o largă apreciere în rândul tinerilor prin predicile sale pline de umor, dar şi profund învăluite de principiile creştine.

Constantin-Valer Necula a absolvit Facultatea de Teologie „Andrei Șaguna“ din Sibiu și este doctor în teologie, specializarea catehetică-omiletică și pedagogie creștină. Este autor de volume de predici, de studii și articole de omiletică și catehetică dar și de cărți pentru copii și tineret. A tradus mai multe cărți și a scris articole în publicații din țară și străinătate. A semnat zeci de studii în limba română și în limbi străine – franceză, italiană, germană – si numeroase recenzii. A susținut 150 conferințe în țară și în străinătate și a participat la o serie de emisiuni de radio și de televiziune atât la posturi naționale cât și internaționale.

Distribuie informația
Alte știri