Cupa Casei Regale la tir cu arcul, cucerită de Clubul Sportiv „Redpoint” Oradea

Un trofeu foarte disputat de toate cluburile de tir cu arcul din România, Cupa Casei Regale, a fost adjudecat de Clubul Sportiv „Redpoint” Oradea. Membrii echipei au fost premiaţi de Alteţa Sa Regală Principesa Sofia, în sala mare a primăriei Predeal.

Desfăşurată în acest weekend, la Predeal, Cupa Casei Regale la tir cu arcul a reunit la start 100 de sportivi din toată ţara. Concursul a fost unul dificil, datorită ploilor abundente, uneori torenţiale. Cu 11 sportivi la linia de tragere, C.S. Redpoint a fost clubul cu cea mai numeroasă delegaţie, iar rezultatele nu s-au lăsat aşteptate. La această competiţie, obiectivul a fost câştigarea trofeului Casei Regale, iar acest lucru se datorează rezultatelor întregii echipe: Bernadett Haragos (junioare compound), Ada Luncan, Giulia Szalo-Mureşan (cadete compound), Luca Bora (cadeţi compound), Iulia Creţu (junioare 2 compound), David Schmidt (juniori 2 compound), Luca Suciu, Mihail Trip (copii compound), Mark Hendre (juniori barebow), Adrienn Haragos (copii olimpic) şi Lucian Suciu (seniori olimpic). Pe locurile 2 şi 3 s-au situat cluburile Viitorul Belceşti şi C.S.S. Unirea Iaşi.

„Pentru că obiectivul a fost unul pe echipe, am dezvoltat o strategie diferită iar rezultatele individuale au contat doar în măsura în care fiecare sportiv a adus cât mai multe puncte în clasamentul colectiv, dar fairplay. Am evitat înscrierea aceluiaşi sportiv la mai multe categorii unde doar să se prefacă a concura, este sub demnitatea noastră acest lucru. Se pare că am ales bine, căci munca ne-a fost răsplătită”, spune conducerea clubului orădean.

Rezultatele C.S. Redpoint Oradea se datorează şi susţinerii Consiliului Judeţean Bihor, Liceului Sanitar, Banca Transilvania, Rivolto Cons, ReBoxed, Turism Felix şi DJS Bihor. Tot weekend-ul trecut, în Episcopia Bihor, a avut loc şi etapa a II-a a Campionatului Judeţean de tir cu arcul, Cupa Nomad outdoor, desfăşurată pe moşia Posticum şi unde C.S. Redpoint a obţinut medalia de aur la cadete barebow prin Alexandra Ierina, şi un loc 4 la copii barebow prin Matei Piloca.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri