Cupa Felix la sah a fost adjudecata de un indian de 12 ani

La capatul a 9 runde, jucate in sistem elvetian, traditionalul turneu international de sah, dotat cu Cupa Felix, si-a desemnat castigatorii.

Prima pozitie a revenit unui tanar sahist din India, maestru FIDE, Raunak Sadhwani, care a acumulat 5,5 puncte. Podiumul a fost completat de Ruslan Soltanici din Republica Moldova si de Andriy Vachylya (Ucraina). Cel mai bine clasat sahist bihorean a fost Csilcsér László, situat pe locul 28. Cel mai bun juniori (U 16 ani) a fost Alexander Reshetar (Ucraina).

Turneului dotat cu Cupa Felix a reunit la mese 103 practicanti ai sportului mintii din 8 tari. Evenimentul ajuns la editia cu numarul 30 fost organizat de Asociatia „Cartis For Sport” (presedinte Dan Cezar Cartis), DJST Bihor, AJ de Sah Bihor si Universitatea Agora Oradea.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri