“Cupa fotoreporterilor bihoreni” şi-a desemnat câştigătorii. Primii doi sunt de la “Crişana”

La ediția a doua a concursului au fost trimise 86 de lucrări, realizate de şase fotoreporteri din Bihor şi trei fotoreporteri din județul Hajdú Bihar (HU). Juriul, format din criticul de artă dr. Ramona Novicov și artiștii fotografi dr. Teodor Pantea EFIAPs și Ștefan Tóth AFIAP, au primit lucrările pentru jurizare codificate, fără să cunoască numele autorilor.

În urma punctajelor acordate, locul I, respectiv Cupa Fotoreporterilor Bihoreni, a revenit fotoreporterului Ciprian Iovan de la „Crișana (cu 270 puncte). Doar la un punct de diferență, locul II a revenit colegului său de redacție, Remus Toderici. Pe locul III s-a clasat fotoreporterul Agenției MTI, Tibor Oláh din Debrecen (HU).

Vernisajul expoziției și înmânarea festivă a “Cupei fotoreporterilor bihoreni” va avea loc în preambulul ediției a VI-a a Festivalului Internațional de Fotografie „Carol Pop de Szathmári – Szathmári Pap Károly”, sâmbătă, 6 ianuarie, de la ora 11:00, la Muzeul Cetăţii şi Oraşului Oradea.
Expoziția va rămâne la dispoziţia publicului bihorean până în data de 19 ianuarie, după care urmează să fie vernisată şi în oraşul Debrecen (HU).

Distribuie informația
Alte știri