Cupa Primăverii la șah blitz online, întrecere găzduită de server-ul chess.com, și-a desemnat câștigătorii

Sâmbătă, 30 aprilie 2022 a avut loc concursul de șah fulger (blitz) online Cupa Primaverii organizat de Șah Club Oradea (fondatori: Fleisz Ioan, Dan Cezar Carțiș, Dan Raț) pe serverul www. chess.com.

La concurs au participat 16 șahiști, care au disputat 7 runde in sistem elvețian cu 5 minute+2 secunde pe mutare timp de gândire.

Clasament final:

1. Christopher Bui (Bchris13, Oșorhei-Cannes) 7,0 pct.

2. Adrian Marius Paul (paul_marius_adrian, CSU Agora SC Oradea) 6,0 pct

3. Eugen Roman (euroman4, Oradea)4,5 pct.

4. Nagy Peter (petya_04, Rosenheim)

5. Radu Alin Balaj  (balaj_radu_alin, Cefa)

6. Nagy Laszlo (counterattack60,Oradea – Rosenheim) cu cate 4,0 puncte etc.

Au mai obținut primul loc la feminin Gertrud Florentina Dörner (florentina939, Sântandrei), la juniori Nagy Peter, iar la veterani Szel Alexandru (alexandruszel, Crisul Oradea) Câștigătorii au primit diplome.

Organizatorul principal si arbitrul turneului a fost Fleisz Ioan, arbitru internațional. Clasamentul complet si toate partidele, se pot vedea la adresa:

Cupa Primaverii 2022 – Live Chess Tournament – Chess.com

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri