Cupa Primăverii la șah blitz online, întrecere găzduită de server-ul chess.com

Șah Club Oradea (fondatori Fleisz Ioan, Dan Cezar Carțiș și Dan Raț) va organiza sâmbătă, de la ora 18.00, concursul de șah blitz online, dotat cu Cupa Primăverii.

Orice pasionat de șah, cu condiția înscrierii în prealabil în SCO, poate participa la acest concurs de tip open care se va desfășura în sistem elvețian, cu 7 runde, 5 minute + 2 secunde per mutare. Această întrecere va fi găzduită de server-ul chess.com, înscrierile în concurs urmând a se face începând cu o oră înaintea startului, la adresa turneului accesând www.chess.com.

Directorul și totodată arbitrul competiției va fi Fleisz Ioan (arbitru internațional).

Informații suplimentare pot fi obținute apelând numărul de telefon 0748.185.452 sau prin e-mail trimis la adresa sahcluboradea@yahoo.com. Nu sunt percepute taxe de participare, premiile pentru cei mai buni participanți constând în diplome.

„Este interzisă folosirea oricărui tip de asistență, cei care vor încălca această regulă urmând a fi suspendați definitiv. Concursul va fi monitorizat de software-ul Anti-cheating, unul foarte riguros al server-ului chess.com, precum și de către arbitrul Felisz Ioan”, transmit organizatorii.

Distribuie informația
Alte știri