Curs de dansuri grecești, menit să promoveze diversitatea etnică și patrimoniul imaterial bihorean

În cadrul evenimentului cultural estival Tipografia de idei | #hailamuzeu, ediția a II-a, Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal organizează, cu susținerea Consiliului Județean Bihor, a Primăriei Municipiului Oradea și în parteneriat cu Visit Oradea, „Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai”, Hotel Continental Forum Oradea, Asociația Prietenii Muzeului Țării Crișurilor și AutoGrand Oradea, Skoda România, un nou curs de dansuri grecești ce își dorește să promoveze diversitatea etnică și patrimoniul imaterial bihorean.

Cursul se adresează celor pasionați de dans și de tradițiile Greciei, atât celor cu experiență în dans, cât și celor fără experiență, cu vârste pornind de la 15 ani, și va avea loc săptămânal, în fiecare zi de marți, în perioada 2 iulie – 3 septembrie a.c., între orele 19.00 și 20.00, la sediul Muzeului Țării Crișurilor (Str. Armatei Române nr. 1/A), cu minimum 5 persoane.

Activitățile vor fi organizate și susținute de către Bogdan Anagnastopol, muzeograf la Secția Relații Publice și Expoziții a Muzeului Țării Crișurilor și instructor atestat al Teatrului Național de Dansuri „Dora Stratou” din Atena. 

Participarea este gratuită, iar înscrierile se pot face accesând link-ul https://forms.gle/kyN9bTPwtdzKNete8

Distribuie informația
Alte știri