Curs gratuit – Politici publice pentru Administrația publică locală

Programul este gandit in urma unei colaborari de lunga durata pentru functionari in administratia publica locala sau persoane care isi doresc accesul in viitor in administratia publica locala sau persoane care lucreaza in programele administratiei publice locale. Programul se bazeaza pe o cooperare unica, cimentata de peste 4 ani alaturi de Fundația Hanns Seidel – România si Centrul Ratiu pentru Democratie.

Acest seminar face parte dintr-o serie de programe având ca principal obiectiv prezentarea bunelor practici din administrația publică. Se pune accentul pe construirea politicilor publice pe baza de dovezi si date, se explica definitia unor probleme de politica publica locala, se explica experienta vest-europeana si americana in materia respectiva. Participantii vor putea avea parte si de un mediu interactiv, dinamic, bazat in primul rand pe joc de rol.

Public tinta: Vor avea prioritate funcționarii publici cu atribuții în domeniu, în special din administrația locală, însă avem în vedere pentru echilibrul cursului permiterea accesului și catorva reprezentanti din administratia publica centrala.

Costuri: Participantilor le sunt asigurate toate mesele principale, dar nu si decontarea transportului pana la locatia cursului sau a altor cheltuieli personale (de exemplu cu parcarea autoturismului in parcarea de langa Casa Ratiu).

Precizare importanta: Cursul nu poate fi facut pe fragmente. Participantilor care nu participa la absolut toate modulele respective si la absolut tot programul oferit, pana in ultimul minut – agreerea acestui principiu conditionand inscrierea – nu le vor putea fi oferite diplome de participare la acest training.

Cursul va avea loc pe 24-25 ianuarie 2019, Turda, jud. Cluj. Programul este limitat la 20 locuri si este necesara o confirmare scrisa cu un numar de mobil si cu un email la adresa: office@tinedenoi.ro

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri