Cursa aeriană Constanța – Oradea – Constanța a fost anulată de Blue Air

Aeroportul Mihail Kogălniceanu a anunțat că ruta aeriană Constanța – Oradea – Constanţa, care urma să înceapă din data de 20 iunie, a fost anulată de către operatorul aerian.

Vă informăm în urma notificărilor primite din partea companiei aeriene că, ruta Constanța – Oradea – Constanța, programată să înceapă în 20 iunie 2022, a fost anulată pentru moment de către operatorul aerian Blue Air. Continuăm colaborarea cu reprezentanții Blue Air dar și discuțiile cu alți operatori aerieni pentru introducerea de noi rute interne care să conecteze Constanța de celelalte regiuni ale țării.

Pentru alte detalii legate de această rută avem rugămintea de a lua legătura cu operatorul aerian, au scris pe Facebook reprezentanții Aeroportului constănțean.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri