Cursa aerienă Oradea-București la doar 89,99 lei. 119 din 120 de locuri au fost ocupate la primul zbor Blue Air

Călătoria cu avionul pe ruta Oradea-București a devenit, în sfârșit, mai ieftină! Chiar și decât un bilet la cușetă sau o călătorie cu mașina! Începând de vineri, 16 decembrie, orădenii și nu numai au posibilitatea să călătorească cu compania autohtonă low cost – Blue Air, la prețuri de trei ori mai mici decât cele practicate de compania de stat, Tarom.

Deși a avut o întârziere de 85 de minute din cauza condițiilor meteo, prima cursă Oradea-București a fost așteptată de 119 persoane, care se mândresc că fac parte din istoria recentă a Aeroportului Oradea, fiindcă sunt pasageri ai mult așteptatei curse inaugurale. Cu bilete achiziționate între 89,99 lei și 439 lei, pasagerii s-au declarat mulțumiți de posibilitatea de a călători mai ieftin.

În cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc cu acest prilej, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Ioan Mang, este convins că aglomerația apărută vineri după masă în terminal, precum și interesul pentru cursa spre București, vin să demonstreze dorința pieței de a avea acces la servicii de calitate, diversificate și la prețuri accesibile. Tudor Constantinescu, directorul comercial al Blue Air, a anunțat că, în primă fază, sunt programate patru curse săptămânale Oradea-București-Iași, mai precis luni, miercuri, vineri și duminică. De asemenea, domnia sa a subliniat receptivitatea orădenilor față de viitoarea cursă Oradea-Constanța, dar și spre destinația italiană, Torino, curse ce vor fi lansate anul viitor.
Gheorghe Pasc, comandantul Aeroportului Oradea, a anunțat o serie de modificări ce vor fi aduse în perioada următoare întregii zone din imediata vecinătate a Aeroportului, schimbări ce au ca scop creerea de condiții cât mai bune pentru viitorii clienți, care vor apela la serviciile companiilor aeriene ce operează pe Aeroportul Oradea.
La finalul conferinței de presă, participanții la eveniment – inclusiv agenți de turism, au gustat din tortul Blue Air, realizat în mod special de cofetăria Elidor pentru această ocazie.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri