Cursa TAROM spre Oradea a decolat de pe Aeroportul ”Henri Coandă”

Toate cursele TAROM programate marţi până la această oră au decolat de pe Aeroportul ”Henri Coandă”, după ce luni zeci de curse au fost anulate din cauza ”indisponibilităţii temporare a membrilor echipajului”.

Curse spre Paris, Cluj Napoca, Heraklion, Amsterdam, Timiţoara, Iaşi şi Oradea au decolat conform programului de zbor.

În ceea ce priveşte sosirile, încă sunt curse anulate, curse interne, ca urmare a faptului ca luni aeronavele care le operau nu au ajuns la destinaţie, pentru a putea reveni cu pasageri.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declatrat, luni seară, că nu ştie dacă situaţia de la TAROM este ”o îmbolnăvire în masă sau o grevă”. El afirmă că decizia piloţilor de a se declara inapţi cu scurt timp înaintea zborului este o ”împingere la maxim a acestei situaţii” şi a cerut ca situaţia să fie rezolvată luni seară, fiind în curs negocieri. Grindeanu a susţinut că reprezentanţii personalului de bord au cerut o majorare a salariilor cu 40 la sută.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri