Curse reluate de Wizz Air către Germania, Austria și Elveția, din Cluj-Napoca

Din 17 iunie compania aeriană Wizz Air va relua zborurile de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca către trei țări europene. Este vorba de Austria, Germania și Elveția.

Zborurile vor fi operate după următorul program: Berlin, Germania – două frecvențe/săptămână, în zilele de miercuri și duminică:  Dortmund, Germania – trei frecvențe/săptămână, în zilele de luni, miercuri și vineri; Frankfurt Hahn, Germania – două frecvențe/săptămână, în zilele de marți și sâmbătă; Memmingen, Germania – două frecvențe/săptămână, în zilele de luni și vineri; Nürnberg, Germania – două frecvențe/săptămână, în zilele de joi și duminică;

Basel, Elveția – trei frecvențe/săptămână, în zilele de marți, joi și sâmbătă; Viena – două frecvențe/ săptămână, în zilele de miercuri și duminică.

„Biletele se află deja în vânzare și pot fi rezervate pe site-urile companiilor aeriene sau la agențiile de ticketing. Rugăm pasagerii să țină în permanență legătura cu companiile aeriene pentru detalii referitoare la zborul pentru care și-au achiziționat bilete de avion”, se arată într-un comunicat remis de Aeroportul Cluj.

Distribuie informația
Alte știri