Cursul NOUL NORMAL dedicat profesorilor din mediul urban și rural din județul Bihor, la final

Festivitatea de încheiere a cursului NOUL NORMAL dedicat profesorilor din mediul urban și rural din județul Bihor va avea loc luni, 5 iunie, de la ora 12 la Hotel Elite, Oradea.

Cursul NOUL NORMAL – metode inovative de predare și de evaluare (curs avizat MEN din oferta de formare CCD Bihor – Nr. 526 din 29.09.2022, pag 31) este un program finanțat de Rotary Art Nouveau și susținut de prof. Mirela Tanc avand drept scop apropierea profesorilor de elevi, ca parte integrantă a noii normalități.

Cursul a apărut ca o necesitate deoarece a fost și este în continuare nevoie de schimbarea mentalității cadrelor didactice cu privire la formarea pe parcursul vieții (never stop learning), a felului prin care se apropie de elevi și le facilitează învățarea.

Programul s-a desfășurat pe parcursul a 3 ani calendaristici. Anul acesta s-au derulat 3 serii de curs la care au participat peste 50 de cadre didactice din județul Bihor.

„Programul s-a derulat cu sprijinul financiar al membrilor Clubului Rotary Art Nouveau Oradea și sponsorilor cărora le mulțumim”, transmit organizatorii.

Distribuie informația
Alte știri