Dacă ai un aparat de radio, nu eşti niciodată singur, ai întotdeauna un prieten

Astazi este Ziua Mondială a Radioului. Data de 13 februarie a fost aleasă în urmă cu şase ani pentru a sărbători importanţa radioului ca mijloc de informare, educare, cultură şi divertisment, accesibil şi celor mai vulnerabile comunităţi. Sloganul aferent lui 2017 este „Radioul eşti tu!”.

Din Oradea emit mai multe mai multe posturi. Doua dintre ele apartin Centrului National Media.
“Ne place sa credem ca de mai bine de 10 ani, Radio Favorit FM reuseste sa ajunga, in primul rand, la inimile celor care iubesc folclorul autentic. O face 24 de ore din 24, 7 zile din 7, cu emisiunile “Matinal favorit”, “Plai de cant si dor”, “Bairam”, “Drag de cantec” sau “Top 10 Favorit”. De asemenea, ascultatorii postului sunt unii bine informati, iar stirile difuzate ii ajuta in acest sens”, sustine directorul statiei, Dorina Ursente.

Amfitrionul matinalului National FM, Mihai Dacin declara ca pentru el radioul a devenit deja un fel de a fi, avand in vedere ca in cateva zile se implinesc 22 de ani de cand e o voce pe post.
„Un hobby din adolescenta devenit cariera, as putea spune. E disciplina de a ma trezi pentru emisiunea matinala, e bucuria de a difuza cele mai frumoase cantece romanesti si de a da mereu cele mai proaspete informatii cu adevarat importante pentru romani si Romania. Azi, de ziua internationala a radioului, ii salut pe toti ascultatorii din tara (si nu numai) si le lansez spre analiza o simpla intrebare: ce ne-am face fara radio?! Cine ne-ar binedispune in zilele grele, cine ne-ar insoti la drum si ne-ar descreti fruntile in timp ce stam blocati prin intersectii, cine ne-ar da starea de spirit pentru un week-end sau o petrecere?”

La multi ani slujitorilor radiourilor de pretutindeni!

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri