Dacia anunță a treia generație a gamei Logan, Sandero și Sandero Stepway

Dacia prezintă cea de-a treia generație a modelelor Logan, Sandero și Sandero Stepway, care vor fi prezentate în detaliu pe 29 septembrie.

Afișând dimensiuni exterioare comparabile cu cele ale vehiculelor din generația precedentă, mașinile oferă, pe lângă design-ul complet nou, noi echipamente.

Sandero este, din anul 2017, cel mai vândut model către clienții particulari din Europa. Noul Sandero beneficiază de un aspect robust pus în evidență de flancurile bine marcate și de pasajele roților generos dimensionate, dar și de parbrizul mai înclinat și de noua formă a pavilionului, aplecat ușor spre spate. Deși garda la sol a rămas neschimbată, Noul Sandero pare mai puțin înalt, mai stabil și mai „așezat”, datorită ecartamentului ușor mărit și a roților bine dimensionate în raport cu pasajele acestora.

Beneficiind de o gardă la sol supraînălțată, Sandero Stepway este modelul recreațional polivalent al gamei Dacia. Din punct de vedere vizual, diferențele față de noul Sandero sunt de acum mult mai ușor de remarcat. Alături de ornamentele specifice dispuse deasupra proiectoarelor de ceață, Noul Sandero Stepway beneficiază de o capotă a motorului cu bosaje proeminente, denumirea modelului fiind vizibilă sub forma unei monograme cromate amplasate în partea de jos a calandrului.

Blocurile optice față și spate ale celor trei modele inaugurează noua semnătură în formă de „Y” a mărcii Dacia. Datorită acesteia, a treia generație a gamei Logan, Sandero și Sandero Stepway beneficiază de o identitate puternică. Atât în față cât și în spate, blocurile optice sunt reunite de o nervură orizontală, care accentuează impresia de lățime mai mare a vehiculelor.

Sursa: Mediafax

Distribuie pentru prietenii tăi:
Alte știri