Dacia lansează joi noua versiune a modelului Logan Stepway

Producătorul auto Dacia a anunţat joi că, pentru cel mai vândut model, Logan, noile versiuni Stepway vor fi disponibile începând din 14 noiembrie. ”Preţurile sunt cuprinse între 10.250 euro (TVA inclusă) pentru varianta echipată cu motorul TCe 90, şi 12.150 euro, pentru varianta Blue dCi 95”, arată compania într-un comunicat. Opţional, vehiculul poate fi echipat cu jante de aluminiu, aer condiţionat cu reglare automată şi cameră video pentru asistenţa la parcarea cu spatele.

Logan Stepway poate fi comandat începând din 14 noiembrie 2019, în exclusivitate prin intermediul platformei de vânzări online. Din luna decembrie, modelul va fi disponibil şi în reţeaua Dacia din întreaga ţară. Pentru modelul Logan, noile versiuni Stepway au în exclusivitate culoarea Bleu Azurite.


”Noile versiuni se remarcă prin elementele de stil inspirate din universul vehiculelor din familia Stepway. Aspectul robust este subliniat atât de protecţiile laterale specifice, de culoare neagră, de ornamentele cu aspect cromat, dispuse în partea inferioară a barelor de protecţie faţă şi spate”, informează compania.


Volumul portbagajului noului Logan Stepway este de 510 litri, cu posibilitatea de a ajunge la 1.257 litri în cazul în care bancheta spate este rabatată.

Distribuie informația
Alte știri