Dacia Spring, disponibilă la test în Oradea. Primul model electric al gamei Dacia poate fi testat de clienții Auto Bara

Începând de luni, 14 iunie, clienții Auto Bara vor avea ocazia să descopere modelul Dacia Spring. Disponibil în versiunea destinată serviciilor de car sharing, modelul poate fi testat de clienții care doresc în baza unei programări. Detalii despre modalitatea de programare pot fi obținute la numărul de telefon 0259-475475 sau direct la showroom-ul nostru din Oradea, Sos. Borsului nr. 22.

Primul model electric al mărcii Dacia dispune de un motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o baterie de 26,8 KWh și poate fi alimentat atât la o priză casnică de 220V cât și la un Wall Box sau, opțional, la o bornă DC.

Modelul are o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP și de 305 km conform ciclului WLTP City (care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat).

Dacia Spring beneficiază, în serie, de numeroase echipamente de siguranță, printre care: limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forței de frânare, 6 airbag-uri, apel de urgență (buton SOS), aprindere automată a farurilor și frânare automată de urgență.

Garanția oferită este de 3 ani sau 100.000 km pentru vehicul și de 8 ani sau 120.000 km pentru bateria electrică.

Distribuie informația
Alte știri