Dacian Cioloş şi alţi patru europarlamentari au demisionat din USR şi au lansat partidul REPER

Europarlamentarii Ramona Strugariu, Dragoş Pîslaru, Alin Mituţa, Dragoş Tudorache şi Dacian Cioloş au demisionat marţi din USR.  Ei au anunțat că vor înființa un nou partid, care se va numi Reînnoim Proiectul European al României (REPER). Cei cinci rămân afiliaţi grupului Renew Europe din Parlamentul European.

„Noul proiect politic REPER este încărcat de viziunea că există un public în România care preţuieşte moderaţia, care are nevoie de soluţii, care are nevoie de oameni şi proiecte, care este gata să depăşească starea de conflict permanentă şi dispus să asculte înainte de a propune direcţii şi soluţii. Am crezut mereu că cine seamănă vânt culege furtună şi poate că formaţia mea de agronom m-a educat să am răbdare şi să cultiv în loc de a distruge. Politic poate părea un pariu, dar viaţa nu e doar politică, ci o cursă lungă în care răbdarea şi puterea de a lupta sunt mai importante decât conflictul şi frica de irelevanţă”, a scris Cioloş.

El a adăugat că îşi doreşte să construiască proiecte şi să deschidă scena politică pentru cei care vor să participe la viaţa societăţii, „fără teama” că se vor alătura oameni noi şi dornici de muncă.

Totodată, Dacian Cioloş le-a mulţumit colegilor din USR pentru energia pe care au pus-o „în slujba unor idealuri curate şi corecte”, transmiţându-le mult succes, cu convingerea că „mai devreme sau mai târziu” se vor reîntâlni.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri