Dacian Palladi: Apel și îndemn către delegații PNL Bihor! Fiți voi ”răsăritul” și spuneți stop ”întunericului”

Apel și îndemn către delegații PNL – filiala Bihor, ce urmează a participa și vota la congresul formațiunii politice din data de 25.09.2021. Vă rog să votați candidatura lui Ludovic Orban la funcția de președinte al partidului. Sincer să fiu, Ludovic nu mi-a fost și nu îmi este simpatic. Ba mai mult, cu anumite nuanțe, nu cred că el trebuie să fie viitorul PNL-ului. Dacă însă așa ați ales între voi, ce să zic…

Oricum, vă îndemn desigur să NU votați candidatura lui Florin Cîțu la funcția de președinte al partidului, și numai pentru faptul că acum România e lovită crunt de valul patru al pandemiei, și asta în condițiile în care, lună după lună anterioară, nepotrivitul premier a lansat politici și mesaje de relaxare, cu decizii și răzgândiri care acum se decontează în containere pentru cadavrele celor trecuți la cele veșnice.

Florin Cîțu a sacrificat viața românilor puțin educați, doar pentru a le oferi un iluzoriu confort, ce acum pentru unii se încheie în cimitir. Și numai pentru aceasta, de urgență el trebuie să fie o tristă amintire de partid și de stat (deși de stat, niciodată nu a fost vreodată cu adevărat vorba).

Florin Cîțu este o tristă marionetă, în mâna unui președinte a cărui influență apune încetul cu încetul…Fiți voi ”răsăritul” și spuneți stop ”întunericului”.

Dacian Palladi

Alte știri