Dacian Palladi: Rușine intelectualilor români pervertiți de vremuri și interese

Aflăm de la unii și de la alții, faptul că tezele de doctorat, nu pot fi consultate în cadrul Bibliotecii Naționale din București decât de la două PC-uri special dedicate, și că singura posibilitate de a le studia este aceea de a copia conținutul acestora folosind scrisul de mână. Nu poți primi copii xerox, și nu poți face fotografii ecranului calculatorului. Totul în baza unui Regulament (!!!) emis de cine știe (???) în 2016.

Unele din cele mai urâte strâmbătăți ale societății românești de-a lungul veacurilor au fost generate și susținute de o parte pervertită, oportunistă și nesimțită a așa zisei – intelectualități.

Tupeu, nesimțire, flit și batjocură, tocmai de la cei care ar trebui să lumineze necondiționat împrejur. Rușine intelectualilor români pervertiți de vremuri și interese.

Cel din fotografie nu știm sigur dacă e intelectual sau nu (cel puțin după recentele evoluții…și unele atitudini…), dar se pare că e ceva ministru…(cel puțin deocamdată)…
Un altul mai “cu moț” tocmai ce a revenit “în bancă”…pentru că nu-și terminase studiile…și lucrarea…

Eu propun să se instituie o regulă: cine e pe cale să devină ministru (de ce fel o fi), NU trebuie să aibă doctorat…(că nu se știe ce iese)…

Dacian Palladi

Distribuie informația
Alte știri