Dan Barna, după întâlnirea cu Emeric Ienei, pe pietonala din Oradea: Fake news-ul că nu l-aș fi recunoscut e la fel de credibil precum informația că nu beau apa lichidă

Aflat în campanie la Oradea alături de câteva zeci de susținători, Barna s-a întâlnit în centrul orașului cu antrenorul celei mai mari performanțe din istoria fotbalului românesc, câștigarea Cupei Campionilor cu Steaua, în 1986.

Clipul video a devenit viral pe internet, rostogolind ideea că Barna nu l-a recunoscut pe Ienei și l-a tratat ca pe un simplu alegător. Gazeta Sporturilor a încercat să lămurească situația, contactându-l pe legendarul antrenor, la telefonul căruia a răspuns soția, pentru că el se afla la tratament.

Soția lui Emeric Ienei, Ileana, a declarat pentru GSP.ro: „Am fost cu soțul meu în acel moment. Din moment ce dânsul (n.r. Dan Barna) a venit să ne salute, e evident că ne-a recunoscut”.

Și Dan Barna a reacționat, pe Facebook.

Micile bucurii mari ale campaniei . Ieri, la Oradea, am avut bucuria să îl întâlnesc pe Emerich Jenei, un senior distins cu seninătate în vorbă și în privire. Eram prea mic pentru a-mi aminti performanțele Nadiei sau ale lui Năstase, astfel încât marile bucurii sportive ale copilăriei mele se numesc Craiova Maxima din ’83 a lui Ilie Balaci, extraordinara olimpiada a României la Los Angeles în ’84 și Steaua lui Emeric Ienei din ’86. Emeric Ienei este unul din oamenii care ne-a arătat tuturor că dacă crezi în victorie și muncești ea va veni cu siguranță.  Am fost onorat și emoționat să am cu el un dialog de câteva minute în care m-a încurajat, la finalul căruia, cu umor și eleganță, am făcut și un schimb de autografe. Îi doresc sănătate și sper să ne vedem din nou cât mai repede. P.S.: Fake news-ul că nu l-aș fi recunoscut e la fel de credibil precum informația că s-a aflat că nu beau apa lichidă.

Distribuie informația
Alte știri