Dan Palaghianu: „Noi propunem orădenilor o viață mai frumoasă în oraș”

USR Oradea și-a ales sâmbătă, 4 Martie, o nouă conducere care are misiunea de a convinge orădenii să susțină proiectele organizației pentru oraș.

USR Oradea a propus în ultimul an mai multe proiecte care s-au bucurat de aprecierea locuitorilor Oradiei: înființarea transportului local școlar, transformarea Parcului 1 Decembrie în pădure urbană, înființarea unui parc al științei și astronomiei, extinderea pistelor de biciclete, reamenajarea malului Crișului, încurajarea sportului printre copii și tineri și repunerea Oradiei pe harta culturală a României.

Dan Palaghianu, antreprenor și fost subprefect al județului, a primit un nou mandat de președinte al USR Oradea.

“Acest vot vine cu o mare răspundere, aceea de a convinge orădenii că USR are proiecte bune care pun în centrul dezvoltării Oradiei oamenii. Orădenii au nevoie de o calitate mai bună a vieții aici, fie că vorbim despre veniturile familiilor, fie că vorbim despre servicii publice de calitate pentru familii. În ultimii ani accentul s-a pus pe construirea infrastructurii de transport și pe reabilitarea patrimoniului. Ceea ce e foarte bine pentru Oradea. Noi propunem orădenilor o viață mai frumoasă în oraș. Sper ca de data asta să primim votul lor pentru Consiliul Local pentru a ne realiza proiectele”, a declarat Dan Palaghianu, președinte al USR Oradea.

Sâmbătă au fost aleși și vicepreședinții organizației și membrii Biroului Local, oameni cu competente diverse, gata să le pună în slujba orădenilor.

Vicepreședinții sunt următorii: Mihai Șvab: masterat în Geografie și Amenajarea Teritoriului, membru al USR de la înființare, Ramona Manea, licențiată în inginerie economică și angajată în sistemul bancar, cu o experiență de peste 12 ani în acest domeniu, Ioan Kuibus antreprenor, absolvent al Facultății de educație fizică și sport, Alin Pușcău, absolvent al Facultății de Științe Socio-Umane din cadrul Universității din Oradea, cu studii universitare și postuniversitare de psihologie, specializat în psihologia sportului, membru în staff-ul tehnic al Lotului Olimpic de Judo al României și Marius Șovarschi, licențiat în științe juridice.

Membri în Biroul Local au fost aleși Daniel Panait, arhitect și Președintele Ordinului Arhitecților Bihor, Ciprian Frunză, profesor cu experiență de 40 ani, în prezent profesor de pian la Liceul de Arte din Oradea, Florin Nicoară, profesor de matematică la Colegiul Național Emanuil Gojdu, Ramona Ola, profesoară de limba germană la Colegiul Național Emanuil Gojdu, Giulia Bușe, licențiată în Științe Economice și master în Managementul Organizaței, Monica Horvath, manager de resurse umane în domeniul Horeca, Dănuț Popa, inginer, licentiat în automatizări și informatică industrială, Călin Aron, antreprenor în domeniul  transporturilor și logisticii, Ovidiu Zamfirescu, manager în achiziții.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri