Daniel Constantin, la Oradea: „Direcția Pro România este cea europeană”. VIDEO

Mai sunt doar câteva zile până la debutul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare iar asta aduce tot mai mulți lideri de partide în Bihor. Fondatorul Pro România, Daniel Constantin, a fost, vineri, în Oradea pentru a pregăti bătălia politică din luna mai.

„Vom încerca să facem o campanie apropiată de oameni. Din păcate oamenii, astăzi, când văd politicieni au o repulsie. Asta trebuie să schimbăm„, spune Daniel Constantin, care a venit de 3 ori, în Bihor, în ultimele luni, transmițând, de fiecare dată, ideea că Pro România este un altfel de proiect politic.


„Avem oameni de calitate și profesioniști și pe lista de europarlamentare și în afară acesteia. Avem 3 foști premieri și 9 foști miniștri”.


PRO România și-a lansat săptămâna trecută, la Romexpo, candidatii la Alegerile Europarlamentare din 26 mai 2019, Victor Ponta fiind cap de listă, urmat de comisarul european Corina Creţu. Cu această ocazie, formaţiunea a prezentat „Manifestul pentru Europa”, platforma program pe care o propune la scrutinul din 26 mai.

Fiind beneficiar direct care primea, ca ministru al agriculturii, 3 miliarde euro de la UE când bugetul anual era de 1 miliard, eu nu pot să cred că nu e bine în Uniunea Europeană„, susține liderul Pro România. De altfel și „Manifestul pentru Europa”, reafirmă că direcția Pro România este cea europeană.

Distribuie informația
Alte știri