Dans și voie bună la Universitatea din Oradea

Studenţii orădeni au încheiat, luni, 12 noiembrie, în pași de dans, festivalul Unifest, organizat de șase asociaţii orădene: Uniunea Studenţilor din Oradea, Asociaţia Studenţilor Economişti din Oradea, Asociaţia Studenţilor Ingineri din Oradea, Asociaţia Studenţilor Medicinişti din Oradea, Asociația Studenților și Elevilor Basarabeni și Asociaţia de Responsabilitate şi Dezvoltare a Tineretului Oradea.

Ca și anul trecut, pe lângă distracția și sportul din perioada festivalului nu a lipsit mult așteptatul flashmob, la care au participat circa 60 de studenți orădeni. Mai exact, cu muzica dată la maxim, în campusul universitășii, tinerii au dansat după o coregrafie anume pregătită şi i-au invitat şi pe alți studenți să li se alăture. Prin acesta, organizatorii și-au propus promovarea festivalului, dar și atragerea unui număr cât mai mare de tineri în asociațiile studențești.

De asemenea, la UNIFEST a fost cântat şi tradiționalul imn al Uniunii Studenţilor din România : “La umbra marelui urs”. Totodată, proaspătul președinte al Uniunii Studenților din Oradea, Avram Bogdan a declarat: „Îmi aduc aminte și acum de anul trecut, boboc fiind nu știam prea multe despre Universitatea din Oradea, de fapt despre Oradea în general, iar primul pas a fost sa mă îndrept spre voluntariat, am ales USO deoarece se adresează tuturor specializărilor din Universitate”. Astfel, a încurajat studenții să fie activi și să nu le fie frică să iasă din zona lor de confort.

Printre activități s-au regăsit Cupa Tesla, adică întreceri sportive dedicate exclusiv studenţilor, workshop-uri despre cum să vorbească în public, proiecție de film. Timp de 10 zile sub deviza: „Distracție gratis, nu degeaba!”, UniFEST s-a desfășurat atât în Oradea, cât și-n București, Iași, Suceava, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Sibiu, Arad, Timișoara, Craiova, Târgoviște și Constanța.

Mihaela Furculiță, Jurnalism, An II

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri