Darius Mabda, tânărul dansator din Oradea, a câștigat finala Românii au Talent

foto/ romaniiautalent.protv.ro

Darius Mabda este câștigătorul de la „Românii au talent”, sezonul 12. Emoțiile au fost de nedescris, însă telespectatorii au ales că el este cel care merită să plece acasă cu cei 120.000 de euro. El a fost urmat de Emanuel Ion pe locul doi şi Martina Meola, pe trei. Tot Darius Mabda a câștigat și premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro.

Darius Mabda are 13 ani şi a oferit pe scena Românii au talent un moment de dans care l-a făcut marele câştigător. Tânărul a oferit un moment emoționant pe scena talentelor, alegând să danseze pe melodia “In Your Room”, a trupei Depeche Mode.  

Mihai Bobonete: “Nici nu se putea termina mai frumos finala asta! Ai fost senzațional! Au fost cadre de film pe scenă! Eu nu am niciun dubiu că tu nu vei fi câștigătorul sezonul 12!”

Dragoș Bucur: “După mine ești câștigătorul ediției de anul acesta!”

Darius Mabda vine din Oradea. A început să danseze din joacă. Încerca să imite diverse dansuri de la televizor sau de pe internet și le-a cerut parinților să-l ducă la o școală. 

A participat la diverse competiții de dans, în țară și  în străinătate. La Freedom Dance Festival din Ungaria a luat locul 1, la Bucharest Dance Festival pe categoria lui de vârstă tot locul 1. I-ar plăcea să danseze pentru Antonia, Alina Eremia, Ami și Andra. 

Distribuie informația
Alte știri