DASO a marcat Ziua Persoanelor fără Adăpost

Direcţia de Asistenţă Socială Oradea a marcat Ziua Persoanelor fără Adăpost. Evenimentul din 10 octombrie s-a transformat intr-o acţiune de socializare, în care beneficiarii Adăpostului de Noapte şi nu numai, au participat la o masă câmpenească, oferită şi pregătită de către angajaţii instituţiei. A fost o ocazie pentru a împărtăşi poveşti şi experienţe de viaţă mai puţin frumoase, atmosfera întinzându-se până la orele târzii ale după-amiezii.

Adăpostul de Noapte vine în sprijinul persoanelor lipsite temporar de adăpost iar serviciile oferite răspund atât nevoilor de bază ale beneficiarilor – asigurarea cazării și a hranei zilnice, cât și sprijin pentru dezvoltarea abilităților de comunicare, a celor practice pentru viață, integrarea pe piața muncii (mediere în vederea obținerii unui loc de muncă) și consiliere.

Prin marcarea acestei zile DASO doreste sensibilizarea comunității la solidaritate socială, ajutorul datorat celor în nevoie reprezentând o obligaţie morală a societăţii, dreptul la locuinţă fiind un drept fundamental al omului în care trăim.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri