DASO: Grijă pentru persoanele vârstnice și singure din Oradea

daso
Distribuie pentru prietenii tăi:

Având în vedere grija pe care o purtăm față de comunitate și în special față de persoanele vulnerabile din municipiul Oradea, Direcția de Asistență Socială Oradea ajută persoanele vârstnice din comunitate (peste 65 de ani) și pe cele cu dizabilități care sunt lipsite de sprijinul familiei sau a unui aparținător.

 În acest sens, punem la dispoziția comunității Tel Verde: 0800/410430 – pe care, în această perioadă, vă rugăm să-l apelați doar pentru a ne sesiza dacă aveți cunoștință despre vârstnici lipsiți de ajutor.

Pentru că suntem proactivi în oferirea serviciilor sociale în comunitate, începând cu 18.03.2020, asistentele medicale din cadrul creșelor orădene vor lucra într-un sistem de call center și vor suna persoanele vârstnice existente în bazele noastre de date, pentru a-i consilia și pentru a le întocmi fișa de intervenție.

Având radiografia problemelor cu care se confruntă și a nevoilor pe care le au în această perioadă, asistenții sociali vor lua toate măsurile care se impun pentru fiecare caz în parte, pentru a trece mai ușor peste această perioadă.

Îi rugăm pe vârstnicii din comunitate să stea acasă, sănătatea lor şi sănătatea comunităţii noastre fiind extrem de importantă.

În acest sens, rugăm orădenii care au cunoștință despre vârstnici lipsiți de grija familiei, să ne sesizeze la Tel Verde 0800/410430.

În funcție de nevoile acestor persoane aflate în situații vulnerabile, DASO își va adapta sprijinul oferit în comunitate.

Cu empatie, solidaritate, disciplină, calm şi cu grijă faţă de semeni, îi vom putea proteja pe bunicii noştri.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri