DASO: Mesaje de pace şi iubire transmise de la Centrul de Îngrijire de Zi

Ziua Internațională a Păcii este sărbătorită în fiecare an pe 21 septembrie. În acest an, mai mult ca oricând am conștientizat valoarea cuvântului pace. La fel ca și simbolul păcii – porumbelul alb, copiii prin puritatea lor sunt cei mai îndreptățiți să transmită mesaje de pace adulților care le conturează viitorul.

În agenda evenimentelor dedicate Zilei Internaționale a Păcii s-a înscris și activitatea organizată la Centrul de Zi unde copii noștri au petrecut împreună cu câțiva copii ucrainieni. Astfel, copiii au participat cu entuziasm la o serie de activităţi de creaţie, dans şi joc, având prilejul de a socializa şi de a împărtăşi o experienţă inedită, devenind, în acest context „o singură voce” care nu-și dorește altceva decât liniște și bună-înțelegere între oameni.

Le mulţumim doamnei Mioriţa Săteanu, Cetăţean de onoare al Municipiului Oradea şi Preşedinte Onorific al Uniunii Femeilor Bihor, pentru implicare şi devotament, precum şi celor care ne−au oferit surpriza dulce a zilei, Patiseriei CroissArt.       

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri