DASO și Metalica, împreună pentru a ajuta comunitatea vulnerabilă din Oradea

Distribuie pentru prietenii tăi:

Direcția de Asistență Socială Oradea, reprezentată prin directorul executiv, Arina Moș, și SC Metalica SA, reprezentată prin directorul general, Alexandru Cîrstian, au semnat, în data de 10.08.2020, un protocol de colaborare prin care, împreună, se angajează să ajute comunitatea vulnerabilă din Oradea.

În acest sens,  Metalica SA, cu o experiență de peste șase decenii în domeniul fabricării de echipamente casnice, fiind cel mai mare producător român cu capital autohton de mașini de gătit cu gaze, a oferit o sponsorizare de 100 de bunuri iar DASO, după ce a identificat nevoile din comunitate, s-a angajat să distribuie aceste produse beneficiarilor.

„Mulțumim Direcției de Asistență Socială Oradea, doamnei director executiv Arina Moș, pentru sprijinul acordat în campania noastră de distribuire a celor 100 de produse Metalica SA. Cu ajutorul dânșilor, aceste produse au ajuns la semenii noștri care au mare nevoie de ele. ”  – Alexandru Cîrstian, director general Metalica SA.

În urma unei întâlniri organizate la sediul DASO, la care au participat 20 de ONG-uri care prestează servicii sociale în comunitatea din Oradea, acestea au avut posibilitatea de a alege bunurile de care au nevoie pentru beneficiarii lor, din catalogul de bunuri casnice produse în fabrica de la Oradea. Reprezentanții acestor ONG-uri au ținut să mulțumească, cu această ocazie, celor de la Metalica pentru gestul lor și să îi asigure că de aceste produse se vor bucura vârstnicii, tinerii cu dizabilități și familiile nevoiașe din Oradea.

”Mulțumesc celor de la Metalica pentru cele 100 de produse (aragazuri, chiuvete, ceaune, discuri de picnic) care au început să fie distribuite de azi, prin grija Direcției de Asistență Socială, care, și de această dată, se dovedește a fi  liantul de încredere între sponsor și beneficiar. Dacă mai era cazul  să dovedim că există și oameni cu suflet care se gândesc la semenii lor mai puțin norocoși, iată încă un exemplu de responsabilitate socială în orașul nostru: Metalica SA.” – Arina Moș, directorul executiv DASO.

Vinzi sau cumperi? Ai oferte de angajare? Oradeaindirect.ro publică AICI anunțurile tale de mică publicitate. Pentru informații suplimentare, scrie-ne la adresa office@oradeaindirect.ro

Alte știri