De 1 Decembrie, personalitati ale orasului vor fi rasplatite de Prefectura

Prefectura Bihor va evidenţia si in acest an meritele deosebite ale unor personalităţi din diferite domenii. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Claudiu Pop, initiatorul acestui demers in urma cu 2 ani, sustine ca de 1 Decembrie vor fi rasplatiti cu diplome de onoare personalitati din mai multe domenii precum invatamant, medicina, cultura si altele.

In vederea pregatirii evenimentului de 1 Decembrie, duminica, in intervalul orar 11,30-12,30, circulatia auto in Centrul Civic, in fata catedralei Ortodoxe, se va intrerupe, pentru repetitia generala cu tehnica militara.

Pe de alta parte, Prefectura Bihor vine in sprijinul bihorenilor din zona Salonta. In urma diligentelor intreprinse, de anul viitor, mai précis din data de 12 ianuarie, la Primăria Salonta va functiona un ghişeu mobil al serviciului Paşapoarte, aşa cum funcţionează acum în Beiuş , Marghita sau Valea lui Mihai.Demersul, vine in sprijinul a cel putin 100 de mii de locuitori din aceea zona a judetului.

Despre alegeri

Toate buletinele de vot pentru Senat au fost deja tipărite, activităţile pentru pregătirea alegerilor parlamentare fiind în grafic. Bihorul a comandat 1,1 milioane de buletine pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie . In judet sunt 504.609 alegători arondati unui numar de 652 de secţii de votare.
Prefectura Bihor urmează să amenajeze in urmatoarele zile un spatiu unde vor fi arhivate materialele (buletine anulate şi neutilizate, ştampile, buletine de vot etc.) si in care trebuie acestea pastrate timp de trei luni.

Distribuie informația
Alte știri