De 1 Decembrie, Primaria Oradea va distribui 2.700 porti de fasole cu ciolan

Cu prilejul Zilei Naţionale a României, Primăria Municipiului Oradea invită orădenii să se bucure de sărbătoarea tuturor românilor, atât prin participarea la manifestările oficiale dedicate acestui eveniment, cât şi prin gustarea tradiţionalului meniu de 1 Decembrie, fasolea cu ciolan.
Festivităţile vor începe la ora 11:00, la Statuia Ostaşului Român din Parcul 1 Decembrie, cu ceremonialul religios şi militar, urmat de defilarea gărzii de onoare şi onorul muzicii militare, apoi de parada militară cu personal şi tehnică, desfăşurată în Centrul Civic, pe platoul din faţa Catedralei Ortodoxe.

Imediat după finalizarea paradei, în jurul orei 13:00, va începe distribuirea meniului tradiţional de fasole cu ciolan, varză murată şi ceai, pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor. Atât meniul cât şi varza murată vor fi oferite în caserole, în două puncte de distribuţie. În acest an, municipalitatea a pregătit pentru orădeni 2.700 de porţii de mâncare şi ceai, preparate cu sprijinul Garnizoanei Oradea, la popota militară.

Pentru reuşita acestei acţiuni, Primăria Oradea mulţumeşte în mod special Garnizoanei Oradea şi firmelor Plastor, West Fruta şi Selgros Oradea.

fasole-cu-ciolan-la-ceaun-2

FOTO: http://www.teoskitchen.ro/

Distribuie informația
Alte știri