De 1 Decembrie, unul din stălpii de pe drumul viitorului drum de legatură Oradea- autostrada A3 a fost îmbrăcat în tricolor

Ziua Națională a României este marcată simbolic și pe șantierul viitorului drum de legatura dintre centura Oradea și Autostrada Transilvania.Un tricolor uriaș a fost montat pe unul dintre stîlpii de susținere care s-au ridicat deja în sensul giratoriu din zona Sântandrei.

O nouă filmare completă a șantierului care se întinde pe o distanță de aproape 20 de kilometri a fost postată chiar de 1 Decembrie pe canalul de youtube @marrinul.

Drumul cu o lungime totală de 19 km va avea profil de drum expres pe 13 km și profil de drum naţional cu 4 benzi pe 6 kilometri. Acesta cuprinde 3 noduri rutiere, respectiv 12 poduri, pasaje și viaducte.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat pe 21 iulie 2021 contractul de proiectare și execuție cu Strabag SRL, compania având la dispoziție 6 luni pentru proiectare și 24 de luni pentru execuție.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri