De 8 martie, femeile au fost întâmpinate cu flori și mesaje preventive, de polițiștii bihoreni

Miercuri, 8 martie a.c., continuând tradiţia anilor precedenţi, poliţiştii Compartimentului de Prevenire a Criminalităţii împreună cu polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier, polițiștii Biroului Rutier – Poliția Municipiului Oradea și din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, alături de reprezentanții Asociației pentru Educație și Siguranță Rutieră au acţionat în trafic, pe raza Municipiului Oradea și pe drumurile naționale sau județene din Bihor, pentru a oferi flori doamnelor şi domnişoarelor participante la trafic, marcând astfel, simbolic, Ziua Internaţională a Femeii.

La primele ore ale dimineții, în localitățile bihorene Aleșd și Săcueni, doamnele și domnișoarele prezente în trafic, în calitate de conducător auto sau de pasager, au fost întâmpinate de polițiștii bihoreni cu flori, urări calde și recomandări prețioase.

Acțiunile polițiștilor bihoreni au continuat în Piața Unirii din municipiul Oradea, unde, începând cu ora 12.00, doamnele și domnișoarele aflate în trecere au fost așteptate cu flori de polițiștii rutieri și de prevenire bihoreni, pentru a le aduce, astfel, zâmbetul pe buze.

Florile oferite în dar de polițiștii bihoreni au avut atașate mesaje preventive scurte, dar de impact .

În acțiunea din Piața Unirii au fost implicați și reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Bihor.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri