De ce firmele ar trebui sa foloseasca echipamente de spalatorie profesionale si nu masini de spalat rezidentiale

Multi proprietari de afaceri fac greseala comuna de a incerca sa foloseasca echipamente de spalatorie rezidentiale pentru nevoile lor profesionale de spalatorie. Nu va multumiti cu masinile rezidentiale daca aveti nevoie la o sala de sport sau la un centru spa. Deci nu ar trebui sa utilizati echipamente de spalatorie rezidentiale. Oamenii pot crede ca economisesc bani, dar nu este cazul.

Pentru operatiunile de zi cu zi, saloanele profesionale, cum ar fi spa-urile, saloanele care se ocupa cu ingrijirea animalelor de companie exista cauzri cand acestia incearca sa foloseasca echipamente rezidentiale de spalatorie. Cu toate acestea, pe masura ce trece timpul, volumul de munca si uzura creata de utilizarea excesiva a echipamentului duce inevitabil la defectarea acestuia. Cand echipamentul se defecteaza, proprietarul afacerii va contacta cel mai probabil distribuitorul de echipamente de spalatorie pentru a programa reparatii, doar pentru a i se spune ca nu se poate face nimic deoarece garantia echipamentului a fost anulata. Majoritatea garantiilor pentru echipamentele de spalat rufe acasa sunt anulate daca echipamentul este utilizat in scopuri profesionale, mai degraba decat rezidentiale. 

Ceea ce parea a fi o solutie de reducere a costurilor este acum un cosmar pentru astfel de proprietari de afaceri, deoarece acestora le raman doar doua alternative. Ei pot fie sa plateasca singuri reparatiile, fie sa investeasca intr-o masina de spalat rufe comerciala, asa cum ar fi trebuit sa faca in primul rand. Problema cu plata pentru repararea echipamentelor rezidentiale pentru uz comercial este ca echipamentul se va defecta, fara indoiala si va necesita reparatii in mod regulat. Acest lucru are ca rezultat un ciclu nesfarsit de intretinere si costuri din buzunar pentru proprietarul afacerii.

Chiar daca proprietarul companiei isi da seama ca nu are echipamentul poritvit in cele din urma si cumpara echipamentul adecvat de spalat rufe, exista riscul sa nu mai aaiba banii pe care i-a cheltuit pe echipamentul nepotrivit, precum si pe reparatiile pe care le-a facut inainte de a invata aceasta lectie costisitoare. 

Are nevoie afacerea mea de o masina de spalat profesionala?

Cerintele pentru o spalatorie profesionala, indiferent de industria in care ne aflam, sunt tot mai mari si necesare. In fiecare zi, saloanele, spa-urile si saloanele de ingrijire a animalelor trebuie sa spele multe incarcaturi de prosoape si halate. In acelasi mod, hotelurile au o multime de produse precum lenjerie de pat si prosoape de spalat. Restaurantele au, de asemenea, o multime de lenjerie de masa, servetele si prosoape. Multe afaceri proceseaza o multime de rufe, de la uniforme la prosoape la lenjerie de pat.

Echipamentele de spalatorie rezidentiale nu vor putea tine pasul cu cererile continue de spalatorie ale unei companii. Masinile de spalat si uscatoarele rezidentiale sunt incapabile sa gestioneze tipul si numarul de incarcaturi cerute de o afacere. Utilizarea echipamentelor profesionale de spalatorie de la producatori cunoscuti precum sdsgroup.ro va oferi afacerii voastre performanta si eficienta pe care o merita. In timp ce echipamentele profesionale de spalatorie pot fi mai scumpe in avans, fara indoiala va vor economisi bani pe termen lung. Masinile de spalat profesionale sunt dotate cu tamburi interioare si exterioare durabile din otel inoxidabil , concepute pentru utilizare constanta. Luati in considerare cheltuielile reale ale utilizarii echipamentelor rezidentiale in afacerea voastra inainte de a cumpara o masina de spalat si uscator rezidential.

Echipamentele profesionale au o capacitate mult mai mare decat echipamentele rezidentiale. Deoarece sunt mai mari si mai multe articole pot fi curatate la un moment dat. De asemenea, au mai multe optiuni si setari decat o masina standard pentru casa. 

Le puteti programa sa spele in orele de varf, peste noapte si exista setari pentru diferite tipuri de material. Acest lucru le imbunatateste aspectul si se asigura ca acestea dureaza considerabil mai mult.

Distribuie informația
Alte știri