De la Ape la apă: angajații A.B.A. Crișuri au înotat la Swimathon pentru un proiect de mediu

DSC_0169

Administrația Bazinală de Apă Crișuri a avut propria echipă la ediția din acest an a Swimathon, eveniment desfășurat sâmbăă, 25 iunie, la Bazinul Olimpic. Pe culoarul numărul 8 al Bazinului, echipa A.B.A Crișuri a înotat 38 de lungimi de bazin, în aplauzele și susținerea familiilor componențăilor echipei, petru a ajuta comunitatea.

”Este pentru prima dată când instituția noastră participă cu o echipă completă la acest eveniment și le mulțumesc pentru spiritul civic de care au dat dovadă. Echipa a ales să înoate în beneficiul proiectului  JUNIOR RANGER propus de ECOTOP Oradea, proiect care se adreseaza tinerilor iubitori de natură.” Dorel Dume, director .

Swimathon este un eveniment de strângere de fonduri organizat de Mișcarea Fundațiilor Comunitare în mai multe orașe din România (București, Iași, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Oradea, Bacău, Ploiești) prin care companiile, organizațiile, grupurile de inițiativă și persoanele fizice pot desfășura campanii de strângere de fonduri pentru susținerea unor inițiative/cauze/proiecte diverse de implicare în comunitate.

 

 

 

Distribuie informația
Alte știri