De la Happy Cook, la propriul restaurant “MEATic” in Oradea. E provocarea facuta de Adi Hadean

Adi Hădean își va lansa primul său restaurant în Oradea, incepand cu data de 3 mai. E amplasat pe str Barbu Stefanescu Delavrancea nr 3. “MEATic” are la bază un concept care reunește carnea gătită încet în slowcooker sau pe grătar și pizza artizanală, din aluat cu maia, maturat lent.

Experiența culinară a inginerului electronist, Adrian Hădean începe în anul 1998 când își face debutul în bucătăria profesionistă. Pentru o perioada de timp a devenit orădean prin adoptie. In orasul de pe malurile Crisului Repede, Happy Cook, cum i s-a mai zis, a fost amfitrionul unei emisiuni pe un post local de televiziune.

Adi Hadean a mai impresionat bihorenii cu prestații de gătit în aer liber la diverse festivaluri desfășurate la Oradea. Acum insa ii asteapta la “MEATic”.

Distribuie informația
Alte știri