De luni vor începe lucrările de lărgire a podului Dacia cu încă o bandă pe sens. Cum se va circula in zona

De luni vor începe lucrările de lărgire a podului Dacia cu încă o bandă pe sens, în cadrul proiectului care urmărește îmbunătățirea traficului auto și a circulației tramvaielor pe bdul Magheru, a anuntat, pe Facebook, primarul Ilie Bolojan.

Pe durata acestor lucrări, benzile de lângă trotuare vor fi închise, circulația pe pod urmând să se desfășoare pe banda a doua și pe liniile de tramvai. Aceste lucrări vor dura aproximativ două luni, iar după finalizarea lărgirii podului, se va trece la următoarea etapă, de izolare și consolidare a liniilor de tramvai, astfel ca până la primăvară aceste lucrări să fie gata.

În final vom avea trei benzi de circulație pe fiecare sens, plus linia de tramvai, fără posibilitatea ca mașinile să circule pe ea, astfel că tramvaiul va avea undă verde. Benzile noi care vor fi realizate vor fi folosite pentru viraj dreapta la ieșirea de pe pod.

Îmi cer scuze de pe acum locuitorilor din zonă și participanților la trafic pentru deranjul generat de aceste lucrări, a precizat Ilie Bolojan.

Distribuie informația
Alte știri