De Paște / Înregistrarea concertului ”Lumină din Lumină” de la Oradea a fost publicată pe Youtube / Peste 1700 de spectatori au asistat la concertul live

În urmă cu o lună, primul concert de Paște din cadrul proiectului “Lumină din Lumină, ediția a II-a, inițiat de Consiliul Județean Bihor a adunat peste 1.700 de spectatori la Arena Toni Alexe din Oradea.

În cadrul concertului au interpretat pricesne: Elena Buda, Alexandra Chira, Maria Coman, Antonela Ferche-Buțiu și Grupul psaltic „TRONOS” al Catedralei Patriarhale, condus de Arhid. Mihail Bucă.

Spectacolul a fost filmat și chiar înainte de Paște înregistrarea integrală a fost publicată pe youtube și poate fi urmărită la adresa de mai jos.

Concertul de Paște de la Oradea s-a desfășurat în cadrul proiectului ,,Lumină din Lumină”, ajuns la ediția a II-a. Concertul a fost organizat de Consiliul Județean Bihor, împreună cu Centrul de Cultură al Județului Bihor, Inspectoratul Școlar Județean Bihor, Episcopia Ortodoxă Română a Oradiei și Visit Oradea.

Distribuie informația
Alte știri