De sâmbătă, 1 ianuarie, parcarea de pe strada George Barițiu din Oradea va fi cu plată

Începând de sâmbătă, 1 ianuarie 2022, intrarea în parcarea supraetajată de pe str. George Barițiu din Oradea, se va face pe bază de tichet sau abonament de parcare, după o perioadă de mai bine de trei luni de la deschidere, când ea a fost pusă la dispoziția cetățenilor în mod gratuit.

Taxa de parcare va fi identică cu cea de la celelalte parcări supraetajate realizate de municipalitate, cum sunt Parcarea Independenței, Parcarea Tribunalului, Parcarea Rogerius sau parcarea de pe str. Brașovului.

Intrarea în parcare se face pe la bariera de acces, tichetul putând fi achiziționat de la automatele de plată, iar abonamentul de parcare de la Sala Ghișeelor din Primăria Oradea sau online de pe www.oradea.ro – Ghișeul online.

Prețul unui tichet este de 3 lei/oră, în intervalul orar 07-18, respectiv 1.5 lei/oră în intervalul orar 18-07, în timp ce un tichet pe întreaga zi costă 30 lei.

Prețul unui abonament de parcare pentru persoanele fizice este de 160 lei/lună sau 1.630 lei/an, iar pentru persoanele juridice prețul unui abonament este de 250 lei/ lună, respectiv 2.550 lei/an.

Parcarea de pe strada George Barițiu are disponibile 336 de locuri de parcare, dintre care 324 locuri auto, șase locuri pentru persoanele cu dizabilități și alte șase pentru motociclete. De asemenea, șoferii au la dispoziție patru stații pentru încărcarea vehiculelor electrice. Parcarea are dublu acces, de pe str. George Barițiu și, prin intermediul unui drum de legătură, din str. Academiei.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri