De săptămâna viitoare se inchide circulația în zona Bisericii Emanuel

Primăria Oradea a anunțat ca va închide circulația pe B-dul Decebal pe sensul de mers dinspre Grădina Zoologică spre Biserica Emanuel, între str. Iuliu Maniu și str. Tuberozelor. Mai exact din 16 octombrie.

Măsura a fost luată în vederea executării etapei I a lucrărilor la obiectivul de investiții „Realizare legătură pe cele 3 direcții a liniilor de tramvai în intersecția străzilor Primăriei-Decebal-Calea Aradului.

Pe str. Iuliu Maniu între B-dul Decebal și str. I .L. Caragiale se va interzice oprirea autovehiculelor pe partea stângă, pentru a se asigura două benzi de circulație. Str. I .L. Caragiale va avea sens unic dinspre str. Iuliu Maniu spre str. Primăriei iar Str. Arany János va avea sens unic dinspre str. Primăriei spre str. Iuliu Maniu.
Str. Primăriei va fi închisă la intersecția cu B-dul Decebal și va avea dublu sens între str. Tuberozelor și str. Arany János;
Lucrările vor dura aproximativ 30 de zile.

Circulația tramvaielor în zonă va fi și ea afectată, OTL urmând să comunice traseele autobuzelor care vor înlocui tramvaiele.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri