De un an, Andrei Șandor ascultă muzica îngerilor

Andrei Șandor a plecat dintre noi. La doar 42 de ani.

Pe data de 14 iulie 2018 i s-a făcut rău pe stradă. A refuzat să fie chemată ambulanța, convins că îi va trece, așa cum trec toate. O oră mai târziu echipa SMURD nu a mai reușit să îl păstreze printre noi.

Prima lui pasiune a fost presa, indiferent ca a fost vorba de radio, ziar sau online. A slujit presa 23 de ani, când cu mare sensibilitate, când agresiv, încercând să rămână cât de obiectiv poate fi cineva pasional. Și-a făcut vocea/părerea auzită. Pasiunea pentru presă a început în 1995 când a lucrat pentru primul post de radio din oraș și județ: Radio Sonvest. După o pauză pentru studiu și lucru (tot în media) în Franța între 1996-97, s-a reîntors în țară, la Sonvest. Și acolo a rămas până în 2004. A lucrat apoi la Jurnal Bihorean, după care s-a stabilit în mediul online la contrastbihor.ro și bihorstiri.ro .

Muzica și filmul au fost cealaltă mare pasiune a lui Andrei Șandor. A promovat-o prin radio, iar apoi online și, așa cum știa cel mai bine, între prieteni. Cei care i-au fost mai apropiați au beneficiat de recomandările lui. Și avea gusturi bune! Dar mândria lui a fost Andrei jr., fiul lui.
Nu te vom uita!

Distribuie informația
Alte știri