De weekend. Cei mici dar si cei mari continua sa fie rasfatati

Sâmbătă, 18 iunie, de la ora 11:00, Teatrul pentru Copii Ciufulici Ploiești, vă invită la Sala Arcadia pentru a-i ajuta pe PETER PEN şi prietenii săi să-l înfrunte pe fiorosul căpitan Hook.
De la ora 18:00 Dr. BUBBLE şi MILKSHAKE vor face o magie incredibilă şi vor crea BALOANE DE SĂPUN URIAŞE în Cetatea Oradea.
Apoi , copiii cuminţi vor fi răsplătiţi de la ora 19:00 cu un CONCERT PENTRU COPII CUMINŢI: APOLODOR, susţinut de Ada Milea, Dorina Chiriac, Radu Bânzaru, Alex Bogdan.
Nici copiii obraznici nu vor fi uitaţi şi nici apostrofaţi, aşa că îi aşteptăm pe năbădăioşi de la ora 20:00, tot în Amfiteatrul din Cetatea Oradea, la CONCERT PENTRU COPII OBRAZNICI.

Duminică, 19 iunie, Teatrul Gulliver din Galaţi vă invită la Sala Arcadia, de la ora 11:00, să-l însoţiţi pe profesorul Otto Lidenbrock într-o extraordinară CĂLĂTORIE SPRE CENTRUL PĂMÂNTULUI.
De la ora 18:00, Dr. BUBBLE şi MILKSHAKE vor recrea vraja BALOANELOR DE SĂPUN URIAŞE în Cetatea Oradea.
Seara se va încheia cu două spectacole fermecate: CUFĂRUL MAGIC, care va fi deschis de către Compania Teatrul pe Roți Arad, de la ora 19:00 în Amfiteatrul din Cetatea Oradea, iar pe urmă, de la ora 20:00, veţi fi purtaţi spre O LUME MAGICĂ de către magicienii EDUARD şi BIANCA.
Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a Teatrului de luni până vineri în intervalul orar 10:00 – 19:00, iar în weekend între orele 10:00-13:00.

Distribuie informația
Alte știri