Debrecen ia din nou faţa Aeroportului Oradea. Vezi cum ii conving maghiarii pe oradeni sa zboare pe aeroportul lor

În timp ce conducerea Consiliului Judeţean Bihor şi a Aeroportului din Oradea nu reuşesc nicicum să atragă operatori aerieni, Aeroportul din Debrecen lansează, din 14 martie, serviciul de transfer cu autocarul între Gara Centrală din Oradea și Debrecen Airport.

Conform unui comunicat de presă, începănd din data de 14 martie 2016 se lansează serviciul de transfer cu autocarul între Gara Centrală din Oradea și Debrecen Airport, grație acordului de colaborare cu partenerul local din județul Bihor – OTGABI IMPEX SRL. Transportatorul, cu o experiență vastă în transportul de persoane vine alături de Debrecen Airport pentru a presta acest pachet de servicii, reprezentând o mare realizare pentru partea maghiară. Astfel călătorii din România vor beneficia de servicii de transfer de calitate, la prețuri accesibile. Autobuzul de transfer va aștepta călătorii la ieșirea din terminalul aeroportului, într-o parcare specială.
În limita locurilor disponibile, locuitorii din Oradea sau Debreţen pot folosi acest serviciu de a călători între cele două localități.

Prețul transferului pe ruta Debrecen Airport – Oradea este de 6 EUR, suma putând fi achitată și în lei, sau forinți. Deocamdată biletele pot fi achiziționate doar de la șofer cu bani cash, dar se dorește implementarea și a unui sistem de plată on-line.

Rezervarea prealabilă a locului în autobuz este obligatorie, cu cel puțin 6 ore înaintea orei de plecare a cursei solicitate. Rezervare se poate face la numerele de telefon: 004-0725-936323; 004-0770-949523, prin e-mail: deboratransfer@monthermal.com, sau pe facebook: www.facebook.com/DEBORATRANSFER. Alte informații: www.deboratransfer.eu

Curse regulate de pe Debrecen Airport în 2016:
Wizzair London Luton 9 curse/săptămână
Wizzair Eindhoven 3 curse/săptămână
Wizzair Milano-Bergamo 2 curse/săptămână
Wizzair Paris-Beauvais 2 curse/săptămână
Wizzair Bruxelles-Charleroi 2 curse/săptămână
Wizzair Malmö 2 curse/săptămână
Lufthansa City Line München 3 curse/săptămână (din 11.04.2016)

Distribuie informația
Alte știri