Debut al Săptămânii Științifice la Universitatea din Oradea

Universitatea din Oradea deschide marți, 29 mai, lucrările ediției a XXIX-a a Săptămânii Științifice. Festivitatea va avea loc în Aula Magna a Universității, începând cu ora 10:00.

Cu acest prilej, prorectorul pentru Managementul Cercetării și Relații Internaționale din cadrul Universității Oradea, prof. univ. dr. Eugen Macocian, va prezenta activitatea de Cercetare-Dezvoltare-Inovare la UO. În cadrul evenimentului va avea loc și decernarea titlului de ,,Profesor Emerit” al Universității din Oradea pentru excelența didactică și cercetare.

Săptămâna Științifică a Universității din Oradea va fi marcată, de fiecare facultate din cadrul instituției de învățământ orădene, prin conferințe, sesiuni de comunicări științifice pentru profesori și pentru studenți, concursuri, simpozioane, conferințe, workshop-uri, festivaluri.

Manifestările de anul acesta sunt dedicate celebrării a ,,55 de ani de învățământ superior” la Oradea și a Centenarului Unirii.

Distribuie informația

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Alte știri