Debut cu dreptul pentru CSM Oradea, în semifinalele Ligii Naţionale de baschet masculin

Echipa de baschet masculin CSM Oradea a învins marţi, pe teren propriu, formaţia BCMU Piteşti, scor 78-54 (43-31), în primul meci din cinci programate în semifinalele Ligii Naţionale.

Principalii marcatori ai partidei au fost Broussard 22 puncte, pentru gazde, respectiv Bishop 18, pentru BCMU Piteşti.

Meciul 2 se dispută joi (27.05), ora 19:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea. Partida va fi transmisă în direct la DigiSport și LookSport, respectiv pe FRB TV.

Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide.

La finalul partidei, antrenorul Cristian Achim, a declarat:

“Cred că am făcut un meci bun, în special pe parte defensivă. Am avut energia și abordarea potrivită. Însă este un singur pas. Nu înseamnă nimic. Această serie se termină când o echipă are trei victorii. Sunt nenumărate exemple de serii care au început similar acesteia și ulterior s-au întors. Noi va trebui să fim foarte serioși în tratarea acestei serii. Nu putem să ne relaxăm nicio secundă pentru că Pitești este o echipă extrem de valoroasă și care dispune de enorm de multe arme ofensive. Dacă vom face un singur pas înapoi nu va fi bine pentru noi.”

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri