Debut cu stângul pentru tricolori în campania pentru Campionatul European din 2020

Selecționata României a început cu stângul campania de calificare pentru Campionatul European din 2020. Echipa antrenată de Cosmin Contra a pierdut, scor 2-1, în fața Suediei, plătind tribut pentru gafele din apărare.

România a avut o evoluție slabă, în special în prima repriză. Jucătorii lui Cosmin Contra au fost lipsiți de agresivitate, dar și de inspirație în atac, iar Suedia a dominat jocul, marcand de două ori într-un interval de șapte minute (Quaison ’33, Claesson ’40).

După pauză, România a forțat. Claudiu Keșeru, introdus în locul lui Mitriță a reaprins speranțele României. În minutul 59, atacantul bihorean a marcat cu o lovitură de cap de la 6 metri, după ce a primit o pasă perfectă de la Răzvan Marin. România a avut momente bune de joc, a forțat egalarea, dar nu a mai avut ocazii de gol. Pe final, Suedia a avut două ratări pe contraatac, dar tabela a rămas nemodificată, potrivit gsp.ro.

Acesta a fost prima înfângere pentru Cosmin Contra pe banca naționalei, în meciurile oficiale. Următorul joc al “tricolorilor” este programat marţi, 26 martie, de la ora 21.45, pe stadionul echipei CFR Cluj, contra Insulelor Feroe.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri