Debut editorial: „Iadul inocenților” al Feliciei Kovács-Stratrone, la Casa Darvas-La Roche

Vineri, 17 mai 2024, ora 17.00, la Casa Darvas-La Roche (str. Iosif Vulcan nr. 11) are loc un eveniment editorial prilejuit de debutul în lumea literaturii al Feliciei Kovács-Stratrone, medic stomatolog.

Cartea „Iadul inocenților” a văzut lumina tiparului la Editura Letras în anul 2024 și reprezintă romanul de debut al Feliciei Kovács-Stratrone, de profesie medic stomatolog. Povestea este o incursiune în tenebrele sufletești ale unei generații debusolate, care se confruntă cu provocări cărora cu greu reușesc să le facă față.

„Să scriu și să public acest roman a însemnat pentru mine un act de curaj, deoarece pasul făcut, din lumea medicală în cea literara, depășește sfera întâmplărilor obișnuite. Educația primită în adolescență a dus la formarea mea intelectuala cu o puternică înclinație spre citit și scris, însă, cu toate acestea, am ales Stomatologia. La maturitate, datorită mediului familial, am avut în continuare șansa să respir aerul culturii și al artei, ceea ce m-a condus, oarecum firesc, spre această încercare îndrăzneață, care este romanul «Iadul inocenților»”, menționează autoarea Felicia Kovács-Stratone.

Cartea va fi prezentată de Elisabeta Pop și Cristina Liana Pușcaș. La final, autoarea va face mărturisiri complete despre nașterea acestui volum și va oferi autografe celor prezenți la eveniment.

Manifestarea este organizată în colaborarea cu Oradea Heritage. Intrarea la eveniment este gratuită!

Distribuie informația
Alte știri