Debut pentru cea de-a XXII-a ediţie a Gărâna Jazz Festival

Cea de-a XXII-a ediţie a Gărâna Jazz Festival îi aşteaptă pe iubitorii de jazz din toată Europa, începând de joi până duminică, cu 25 de concerte susţinute de muzicieni din 16 ţări, inclusiv România. Evenimentul va fi deschis joi, la ora 19,00, în Poiana Lupului, cu „La Classe operaia va in Paradiso” susţinut de muzicienii Mircea Tiberian (pian), Claudio Puntin (clarinet), Daniel Erdmann (saxofon), Chris Dahlgren (contrabas) şi Tilo Weber (baterie).

Concertele din cadrul festivalului vor avea loc pe scena mare a festivalului din Poiana Lupului (după ora 19,00), în curtea Hanului La Răscruce (după ora 14,00) şi în Biserica Catolică din Văliug (de la ora 11,00).

Pe lângă concerte, publicul va putea participa la prezentarea unei instalaţii-experiment realizată de pictorul Gheorghe Fikl, la reprezentaţia piesei de teatru „Ferma”, a trupei Auăleu, la Târgul Naţional de Viniluri, la expoziţia de afişe de jazz, precum şi la lansarea cărţii „Instant Stage” semnată de Ioana Tăut.

Organizatorii recomandă participanţilor la festival să îşi pregătească haine corespunzătoare pentru zona în care vor avea loc concertele, având în vedere că seara temperaturilor pot ajunge până la 10-11 grade Celsius.

Biletele şi abonamentele pentru Gărâna Jazz Festival pot fi cumpărate pe www.garana-jazz.ro/bilete/, www.bilete.ro, www.eventbook.ro sau www.eventim.ro. Biletele vor fi disponibile şi la faţa locului, la punctul de acces în Poiana Lupului, de joi, începând cu ora 16,00, în trei variante: bilet de o zi, la preţul de 85 lei; abonament pentru trei zile, la preţul de 240 lei şi abonament pentru întreaga perioadă a festivalului, la preţul de 300 de lei.

Distribuie informația
Alte știri