Decizia lui Bolojan. Ce a hotarat primarul inaintea alegerilor din PNL. UPDATE

Reprezentanţi ai filialelor PNL din Transilvania s-au întâlnit vineri la Cluj Napoca cu foşti şi actuali lideri ai formaţiunii liberale, pentru a decide pe cine vor sprijini la preşedinţia PNL. Intalnirea s-a incheiat insa fara un rezultat clar.

Potrivit mediafax, care citeaza surse locale, dintre potenţialii candidaţii la preşedinţia PNL, care se va decide la congresul din iunie, Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedinte al partidului şi vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor a spus că îşi menţine decizia de a candida. In schimb, Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea a amânat până după 3 mai luarea unei hotărâri.

Actualul preşedinte interimar al PNL, deputata Raluca Turcan nu a anunţat nicio decizie, dar probabilitatea depunerii unei candidaturi nu este exclusa, au spus sursele citate.

UPDATE: Surse din partid au declarat ca Bolojan va lua o decizie dupa o sedinta a filialei judetene de miercuri, insa apropiatii acestuia sustin ca sunt sanse mici ca acesta sa candideze, un motiv fiind acela ca nu doreste sa renunte la functia de primar, scrie HOTNEWS.RO

Distribuie informația
Alte știri