Decizie surprinzătoare! Robert Glință și-a anunțat retragerea din activitatea competițională

Foto: facebook/robert glinta

Înotătorul Rober Glință și-a anunțat retragerea din activitatea competițională.

Robert Glinţă, legitimat la CS Dinamo, participant la JO 2016 de la Rio şi JO 2020 de la Tokyo, este campion european la 100 metri spate în 2020 şi multiplu medaliat cu argint şi bronz la europene. El are în palmares şi o medalie de bronz la 100 metri spate la Campionatele Mondiale din 2021.

În ultima perioadă, el a acuzat probleme la picior.

Sportivul de 25 de ani a scris într-o postare pe Facebook că a laut această decizie pentru că şi-a epuizat resursele şi vrea să aibă grijă de propria sănătate.

„A sosit momentul să fac un pas înapoi de la înotul competitiv. Prin suișuri și coborâșuri, acest sport mi-a învățat atât de multe și m-a făcut să devin o ființă umană mai evoluată, așa cum sunt astăzi. Fie că este vorba de durere sau glorie, eșec sau succes, suferință sau fericire, cantitatea de responsabilitate, disciplină, dedicare, ambiție prin muncă grea pentru a atinge un obiectiv și a depăși adversitățile și obstacolele, a crescut rădăcini adânci în mine care vor rămâne pentru totdeauna cu mine”, a scris Robert Glință într-o postare în limba engleză.

Distribuie informația
Alte știri